(recept
si oblíbilo 105 návštěvníků)
Arabelčin nakládaný EIDAM
Potřebné ingredience
400g eidamu- stačí 30%, 1dcl oleje - nejlépe olivový, od oka trošku grilovačky, drceného kmínu, pepře, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce hořčice, trocha čerstvě nakrájené pažitky a petrželky, půl nakrájené cibule na kostičky a 1 - 2 stroužky lisovaného česneku- může být i sušený
Postup přípravy
Všechny suroviny na směs smícháme. Pak do ní nakrájíme na kostičky sýr.Přendáme nejlépe do vakuové misky. Marinujeme nejlépe 24 hodin a více, ale.... sýr je výborný i když ho uděláte ráno a večer na večeři.
Dobrou chuť!!!
Dobrou chuť!!!
Sýr ve vakuové misce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Anýska08
(upraveno)
27. 4. 2012, 13:56
Peti,je úžasný Nakládala jsem 2 dny,dala do ozdobné sklenice,převázala stuhou a věnovala k narozeninám k tomu víno,no prostě bááájo. U nás velký úspěch. Tak dobrý Katka
arabelka
(upraveno)
29. 4. 2012, 9:00
@Anýska08
Dík, jsem ráda, že chutná .Já tento naložený sýr mám hrozně moc ráda
vevercak78
(upraveno)
24. 10. 2011, 15:45
Aaalenkaaa
(upraveno)
22. 7. 2011, 16:28
taky jsem také vyzkoušela, byl k večeři a móóóc dobrý! Určitě brzo udělám znovu.
zuzkaex
(upraveno)
9. 6. 2011, 8:34
výborný, jednoduchý, laciný už jsem dělala několikrát a vždy s velkým úspěchem
arabelka
(upraveno)
9. 6. 2011, 22:22
@zuzkaex
děkuji .....taky dělám častěji, hlavně jak je sýr v akci v kaufu . Je to pro mě skvělá večeře s čerstvým chlebem
MatildaH
(upraveno)
16. 4. 2011, 21:12
Dělala jsem na narozeninovou oslavu a všichni chválili
vseta
(upraveno)
10. 4. 2011, 20:22
Peti sýr je luxusní dělala jsem poprvé, ale rozhodně ne naposledy